• obrazek

    Żad­na lek­tu­ra i in­te­ligen­tne ro­zumo­wanie nie zastąpi bez­pośred­niego doświadczenia. (John Fowles)

  • obrazek

    Ci, którzy są wystarczająco szaleni, by myśleć, że są w stanie zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają. (Steve Jobs)

  • obrazek

    To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem. (Paulo Coelho)

  • obrazek

    Wyob­raźnia jest ważniej­sza od wie­dzy, po­nieważ wie­dza jest ograniczona. (Albert Einstein)

O nas

Czy wiesz dlaczego warto wybrać właśnie naszą firmę?

Skąd się wziął Czasomierzyk?

Przeczytaj tutaj

Nasza oferta

Nie wiesz co możemy dla Ciebie zrobić? Posiadamy bardzo szeroką ofertę...

Zapisy online + PayU

Oferujemy zapisy elektroniczne z błyskawicznymi płatnościami PayU, napisz lub zadzwoń do nas, aby uzyskać więcej szczegółów.

Kontakt

Polityka Prywatności

Czasomierzyk.pl szanuje prawo do prywatności, dlatego też nie udostępnia danych o użytkownikach innym firmom ani osobom trzecim oraz dokłada wszelkich starań, aby dane osobowe użytkowników chronione były w sposób właściwy. Wyjątkiem jest udostępnienie danych osobowych uzyskanych przez formularz zapisów na dane zawody sportowe. Takie dane są udostępniane organizatorom danych zawodów sportowych w związku z potrzebami organizacyjnymi tych zawodów.

Przechowywane informacje

Czasomierzyk.pl gromadzi trzy rodzaje danych: adresy IP, cookies, dane osobowe.

  • Adresy IP

Czasomierzyk.pl wykorzystuje adresy IP użytkowników w diagnozowaniu problemów związanych z pracą serwera, analizą naruszeń bezpieczeństwa oraz w zarządzaniu stroną Czasomierzyk.pl. Wykorzystywane są one w celach technicznych przez administratora. Dodatkowo adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych i poprawy łatwości użytkowania strony.

  • Cookies

Czasomierzyk.pl stosuje tzw. cookies w celu dostarczania usług i treści dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań. Cookie to niewielka informacja zapisywana przez serwer w pliku na komputerze użytkownika. Serwer może odczytać cookie przy ponownym łączeniu się z komputerem użytkownika. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć mechanizm cookies w przeglądarce, jednak może to spowodować pewne utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług strony Czasomierzyk.pl. Cookies może również służyć do celów statystycznych.

  • Dane osobowe

Kluczową sprawą dla nas jest ochrona danych osobowych, dlatego przykładana jest do tego szczególna uwaga, po to, aby dane te były zabezpieczone przed dostępem osób trzecich. Czasomierzyk.pl gwarantuje, że nikomu nie zostaną przez ujawnione. Również użytkownik strony musi być ostrożny przy udostępnianiu ich innym. Wyjątkiem jest udostępnianie danych osobowych uzyskanych przez formularz zapisów na dane zawody sportowe organizatorom danych imprez sportowych ze względu na potrzeby organizacyjne tych zawodów.

W serwisie istnieje możliwość korzystania z Biuletynu informującego o nowych usługach, promocjach, itp. Korzystanie z biuletynu jest dobrowolne. W każdym wysłanym Biuletynie widnieje opcja umożliwiająca całkowite wypisanie się z tego Biuletynu.

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dn. 29 sierpnia 1997 roku, Dz.U. nr 133 poz. 883 z późn. zm., klient posiada prawo wglądu w swoje dane oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości związanych z Polityką Prywatności, zgłaszanie problemów z działaniem serwisu, prośby o usunięcie danych prosimy kierować na adres e-mail podany w zakładce Kontakt.

Czasomierzyk.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

Obsługiwane typy zawodów

  • kolarstwo szosowe
  • kolarstwo górskie
  • biegi, maratony
  • Nordic Walking
  • narty biegowe
  • psie zaprzęgi
  • i wiele innych

Czym jest nasza firma?

Charakteru firmy nie określa jej nazwa, statut czy akty prawne. Okreś­lają go potrzeby klienta, które zostają zaspokojone, kiedy kupuje on jakiś produkt lub usługę. Zadowolenie klienta stanowi mi­sję i cel naszej firmy. Odpowiedź na pytanie, czym jest nasza firma, można więc uzyskać, jedynie patrząc na nią z zewnątrz, z pun­ktu widzenia klienta i rynku.

Znajdź nas na

  • Facebook: Czasomierzyk
  • Google: 102048948199715833978
  • YouTube: Czasomierzyk
Chcesz dostawać informacje o nowościach?
Zapisz się do naszego newslettera

Istotna informacja: ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii w celach reklamowych, statystycznych, na potrzeby obsługi zawodów sportowych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też korzystać z nich współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze, a także organizatorzy zawodów. Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, to będą one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W swojej przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności.

Zgadzam się na zapisywanie na moim komputerze cookies pochodzących z tej strony.